• Appenta overzicht
  • Appenta samen

Appenta aanwezig op de Business Inspiratiedagen

Op 25, 26 en 27 maart 2014 in Hardenberg

Appenta aanwezig op de Business Inspiratiedagen

Op 25, 26 en 27 maart 2014 bent u van harte welkom om Appenta te bezoeken tijdens de Business Inspiratiedagen in Hardenberg. De beurs is elk van deze dagen open van 14.00 tot 21.00 uur.

De beurs biedt een divers scala aan exposanten uit verschillende branches. Business Inspiratiedagen is een echt platform voor de ondernemer van de toekomst. Naast inspiratie opdoen met verschillende ondernemers, vindt er tijdens Business Inspiratiedagen 2013 ook een uitgebreid kennisprogramma plaats.

Dagelijks worden er elk uur korte lezingen gegeven. De link naar het lezingenprogramma is bijgevoegd. Bent u niet eerder op de Business Inspiratiedagen geweest? Een link naar een sfeerimpressie van de beurs van 2013 is bijgevoegd.

U bent van harte welkom om Appenta op de beurs te bezoeken. Als u op bijgevoegde link een entreebewijs aanvraagt en als registratiecode 6140000101 gebruikt ontvangt u een kosteloos toegang. En kom dan beslist even langs bij Appenta. Samen een kop koffie of thee in Hardenberg: We hebben er zin in!

Gerelateerde artikelen