• Appenta hrm

Diensten

Kent u de uitdrukking ‘garbage in, garbage out’? Deze uitdrukking wordt vaak gebruikt om het belang van een goed werkproces en heldere afspraken toe te lichten bij het gebruik van ICT. Als het systeem gevuld wordt met onjuiste gegevens, dan zal het systeem ook onjuiste rapportages opleveren.

Bij relatiebeheersystemen is dat vaak ook zo. “We hebben een systeem nodig voor relatiebeheer!”, wordt geroepen als de 06 van die belangrijke klant kwijt is, of als u door de klant wordt aangesproken op de voor u onbekende toezeggingen van uw collega. En “Waar is ons digitaal personeelsdossier?” is de vraag als die belangrijke brief aan die medewerker niet gevonden wordt. Een systeem geeft hiervoor maar een deel van de oplossing. De rest is een organisatievraagstuk.

Advies en projectmanagement

Appenta Software adviseert daarom niet altijd de aanschaf van de software van Appenta. Het beheer van relaties, projecten of personeel kan vaak al verbeterd worden met behoud van de software die al in gebruik is. Appenta biedt advies en projectmanagement voor de inrichting van uw werkprocessen. In vele kleine stappen ondersteunen we de medewerkers met de praktische veranderingen in hun dagelijkse werk.

De kernwaarden van Appenta zijn Eenvoud, Overzicht en Samen. Eenvoud door afwezigheid van vakjargon, overzicht door korte en heldere teksten en samen door mét de medewerkers te werken.