• Appenta overzicht
  • Appenta samen

Over Appenta software

Met Appenta heeft u software die u ondersteunt in uw dagelijks werk. Waar de klant een klant is, en niet een debiteurnummer. Waar de medewerker een medewerker is en niet een personeelsnummer. Waar alle informatie die u nodig heeft overzichtelijk in één scherm is weergegeven. Praktische software waarmee u direct aan de slag kunt.

Appenta is beschikbaar in “the cloud”. Met een inlogcode kunt u, zonder technische kennis, direct aan de slag. Geen afleiding van de klant door zorgen over techniek. Als u liever gebruik maakt van uw eigen computer(netwerk), dan kan dat natuurlijk ook. Met Appenta krijgt u Nederlands fabricaat dat aansluit op de directe en effectieve werkwijze die we in ons land zo waarderen. Appenta wordt ontwikkeld en geleverd door Appenta Software BV, gevestigd in Zwolle. Ook Appenta Software heeft de focus op de klant. Appenta Software investeert in de doorontwikkeling van Appenta. Daarbij heeft u, als klant, directe invloed op onze planning. Samen met ons bepaalt u de doorontwikkeling van de Appenta. Functionaliteit die voor u belangrijk is krijgt zo de juiste prioriteit.


De waarden van Appenta zijn Eenvoud, Overzicht en Samen:

Eenvoud:
Inrichten, vastleggen en bijwerken is super eenvoudig. Hierdoor is de informatie in Appenta gemakkelijk actueel en kan iedereen op Appenta vertrouwen;
Overzicht:
Door alle relevante informatie in één scherm te plaatsen is de informatie snel en gemakkelijk toegankelijk;
Samen:
Appenta is actie gebaseerd. Altijd is duidelijk wanneer de volgende activiteit moet worden uitgevoerd. Deze acties kunnen per relatie en per contactpersoon worden gerangschikt waardoor altijd duidelijk is wie waarmee bezig is.